Reklama

Przez żołądek do serca

Data:

- Reklama -

Suwalszczyzna od zawsze pojawia się w ogólnopolskich magazynach. Od pewnego czasu kulinaria charakterystyczne dla tej części województwa goszczą na łamach gazet tematycznych. Wielu kucharzy przybliża tradycję Suwalszczyzny w swoich programach telewizyjnych. W najnowszym numerze „Food&Friends” znalazł się również fragment artykułu „Niebywałych Suwałk”.

Dla „F&F” pisaliśmy o targach w Stuttgarcie. Duży materiał z tego samego numeru dotyczy podróży po Suwalszczyźnie w poszukiwaniu smaków różnorodnych, fascynujących, których próżno szukać gdzie indziej.

„W (…) numerze znajdziecie wiele pomysłów na to, jak miło spędzić letnie dni. Inspiracja przyjdzie zarówno ze Skandynawii, jak i od Marcina Budynka – znanego polskiego szefa kuchni, rezydenta augustowskiego hotelu Warszawa. Właśnie Suwalszczyzna jest celem naszego kulinarnego off roadu. Odwiedzimy tam lokalnych producentów i wyjątkowe miejsce w dolinie Biebrzy”.

Więcej: http://www.foodandfriends.pl/

Zachęcamy do lektury!

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

Udostępnij:

Reklama

Najczęściej czytane

Przeczytaj więcej
Powiązane

Terytorialsi, leśnicy i strażacy szkolili się wspólnie na Suwalszczyźnie

Gdy służby łączą siły, powstają wartościowe projekty. Na podstawie...

Trwa montaż tężni solankowej na suwalskich bulwarach

Ta inwestycja, wybrana w głosowaniu na Suwalski Budżet Obywatelski...

Inwestycje w zdrowie: Blisko 5 mln zł na poprawę warunków medycznych

Te fundusze mają być wykorzystane na modernizację pomieszczeń, zakup...

Umowa na autobusy elektryczne podpisana

Od kilkunastu lat Suwałki sukcesywnie modernizują pojazdy transportu miejskiego....